Om Mie Kaae

"Måske løsningen på mange af vores problemer i dag, ikke er, at noget skal løses, men der er noget vi skal være sammen om."

Grundlægger Mie Kaae, cand.mag. i psykologi


Heste kan noget særligt

For syv år siden stod Mie Kaae selv med en dreng på 10 år, som ikke kunne sidde stille og koncentrere sig i timerne, og som til sidst blev udredt for en udviklingsforstyrrelse på autismespektret. Han fungerede til sidst ikke i skolen, men efter intensive måneder i naturen, i samspil med heste, kom vendepunktet. 
Mies søns historie er heldigvis endt godt og understregede overfor hende, hvor vigtigt det er at give børn tid, ro og kontakt med dyr og voksne, der lytter. I dag er Mies søn 17 år, tager folkeskolens afgangseksamen til sommer og er på vej på en ’helt almindelig' efterskole.

Når vi får mulighed for at få et pusterum og støtte fra vores omgivelser, kan vi skabe varige positive forandringer for børn og deres familier. Mies oplevelse med sin søn viser også, hvor vigtigt det er at forstå, at hvert enkelt barn vitterligt er unikt, og derfor skal have unikke former for støtte for at kunne trives.
 
Det kræver mod og hjælp at tage ansvar for sit barns trivsel og finde alternative løsninger, når den traditionelle skolegang ikke kan tilbyde, det der er brug for, det ved Mie alt for godt. Det drev hende til at starte FLOKDYR. Så børn og familier kan gå fra mistrivsel til trivsel igennem terapeutiske læringsforløb og opleve mærkbare forbedringer både deres situation og deres selvbillede.

Fra nybegynder til Hubertus-rytter på fire år
Mie Kaae startede med at ride på islandske heste i 2018 sammen med sin søn. En af de sidste dage i 2021 prøvede hun for første gang at sidde på en stor hest, og kærligheden til de store dyr opstod øjeblikkeligt. I 2022 nåede hun sit mål om at ride en Hubertusjagt. Hendes næste mål er at ride et Military-stævne i 2024, hvilket hun træner til i al sin fritid. Lige nu er hun den lykkelige ejer af 3 heste.
Hubertusjagt 2022 på Miles

Det første sus gennem Magasindammen - en stor drøm gik i opfyldelse.

Min første store hest, Tim

Kærlighed ved første blik - fra islænderheste til dansk varmblod.

Tryg i sadlen på Magic

Fællesskab på hesteryg, her sammen med min ældste veninde og Merino - heste skaber venskaber.

Få vendt mistrivsel til trivsel