Fra tanke til handling

FLOKDYR er grundlagt ud af et behov for at hjælpe alle de forældre, som dagligt står magtesløse tilbage, med børn som er kede af det,
ikke vil i skole, som bliver skældt ud, gjort forkert og ikke kan fungere i en 'almindelig' skoleklasse.

Visionen bag

FLOKDYR er grundlagt af Mie Kaae, cand.mag. i psykologi og medstifter af Blackbird Institute, et af landets førende anerkendte psykoterapeutiske institutter med særligt fokus på familieterapi. Mie Kaae er en erfaren terapeut og underviser, og tidligere partner i uddannelses- og coachingvirksomheden Manning Inspire, hvor hun som executive teamcoach rådgav topledere i en lang række virksomheder, bl.a. Bjarke Ingels Group, Novozymes, Siemens, TV2 og DR.

Efter opbygningen af Blackbird Institute blev det over årerne presserende for Mie Kaae selv at gøre en reel forskel for alle de børn og voksne, som lider og mistrives i deres hverdag. Hun solgte sin andel af Blackbird Institute til sin medstifter for at hellige sig projektet med at komme tættere på det håndgribelige arbejde for og med børnene, end hun kom ved at uddanne forældre til at blive endnu bedre forældre og familieterapeuter. Der skulle et fysisk sted og fællesskab til. Et sted i naturen med heste.


”Lærere, pædagoger og skoleledere kæmper hver dag for at skolen lykkes
bedst muligt med at udvikle børn socialt, personligt og fagligt.
Men skolen er aldrig kommet i mål med at understøtte at alle børn og unge holder af
deres skoleliv, og at de udvikler sig bedst muligt både socialt, personligt og fagligt.”

Louise Klinge, Ph.D., forsker i relationskompetence og forfatter til ’Skole uden skældud’